Sunday, 9 September 2012

MBAS FC 22 Sept 2012 - Bola Sepak Padang

 


Anda ingin beraksi seperti mereka?
Anda ingin sama-sama training bersama mereka?
Anda ingin menjadi salah seorang drpd team MBAS FC utk bola sepak padang?
Jom hadirkan diri utk pemilihan player2 baru di MBAS FC:-

Tarikh: 22 Sept 2012
Hari: Sabtu
Masa: 4.00 ptg
Lokasi: Padang Mardi, UPM Serdang.


Misi mencari player2 baru akan diadakan 
dan pihak MBAS FC akan memantau aksi2 anda di ats padang pd tarikh tersebut
serta akn menetapkan anda sesuai berada di posisi mana nanti sekiranya anda terpilih menyertai kesebelasan utama skuad MBAS FC..

Utk makluman, akan ada event/tournament Futsal dan bola sepak padang yg akan di update bergantung kpd perubahan dan tarikh kejadian.

Sesiapa yang tak sabar nak tunjukkan skill menggelecek di ats padang tu, boleh lah datang.
Majulah MBAS FC!!!

Sesi fotografi di antara admins dan barisan pemain2 MBAS FC juga akan diadakan. So, jangan ketinggalan utk turut serta ya. Tengok mcm gadis2 bertuah ni..dpt bergambar dgn player MBAS FC.. en Tyco!!!


p/s: ensem2 jugak player2 MBAS FC ni kan? hehe

1 comment:

  1. klo join training ade kene bayar x..hehehe..tanye je nie..

    ReplyDelete