Thursday, 25 May 2017

Livescreening MBAS sempena KEJUARAAN CHESEA di PREMIER LEAGUE 2016/17


Pada 21 Mei 2017 bersamaan hari Ahad,  telah menyaksikan kejuaraan CHELSEA selaku JUARA LIGA PREMIER 2016/17!
Kebanyakan MBAS di setiap negeri mengadakan livescreening (menonton bola beramai-ramai) bagi meraikan kejuaraan Chelsea sepanjang musim 2016/17.
Ada juga negeri yang menyambut awal dengan mengadakan sesi lepak santai dan makan-makan pada siang hari.


MBAS PAHANG mengadakan sesi santai bbq pada sebelah petang sebelum perlawanan pada malam harinya


Di sini admin kongsikan gambar-gambar kemeriahan livescreening mereka!

our home, our pride!

Sambil-sambil tengok bola, masa rest 15 minit tu, boleh juga usha aweks2 Chelsea.. Dengarya, gadis-gadis Chelsea ni comey2 semuanya? tapi ni untuk yang masih bujang jelah ye... :-) 

Chelsea ladies kami!

WELFIE time!

MBAS CENTRAL yg berpusat di Restoren Leeyas Corner, Bangsar, KL

Seronok kan tengok bola ramai-ramai? Bila gol boleh jerit dan sama-sama berchanting. Lain rasanya bila tengok bola secara bersendirian di rumah. 

Cabutan bertuah dan teka score juga ada disediakan di sesetengah sesi livescreening. Seronok dapat! Hadiah pun dapat! 

Penerima lucky draw semasa livescreening di MELAKA

MBAS Melaka siap dengan flare 

Nampak tak replika piala yang dilukis ? asal boleh kan? janji meriah!


Santai dari MBAS PERAK

Mbas Sabah tak kurang hebat. Siap dengan banner khas untuk premier league champion musim ini.

MBAS Sarawak tak lupa membawa bersama bendera kesayangan negeri Sarawak

Ahli MBAS juga penaung MBAS menonton perlawanan akhir ini di Stamford Bridge tau! 
Respect abg khair dan isteri! 

alhamdulillah.. nama CHELSEA diukir di piala Premier League 2016/17!


Kepada yang nak join kami lepak tengok bola, boleh request untuk join group facebook mbas negeri masing-masing.

Livescreening bukan sahaja dapat sharing keseronokan semasa menonton perlawanan bola sepak, malah dapat kenal antara sesama ahli secara lebih rapat.

p/s: bilalah agaknya wife mbas.Blogger boleh kasi lepak tengok bola kat luar ni? hurmmm......

No comments:

Post a Comment