Thursday, 4 October 2012

MBAS PERAK 1st Anniversary

Alhamdulillah...
bumi bertuah Teluk Batik telah dibanjiri lautan tentera BIRU dr serata wakil2 MBAS di sebahagian negeri di Malaysia
Tarikh keramat 29 Sept & 30 Sept 2012 telah dikongsi bersama
sempena 1st anniversary MBAS Perak
Tahniah ats komitmen anda semua

jom layan gambar kenangan mereka di Perak
Marina Wing
Gambar ini adalah kolaborasi bersama Arsenal Lumut Followers (ALF)
Semangat bola sepak kami kongsikan bersama mereka
terima kasih ALF ats sokongan anda semua
ada mase, kita serang lagi...!!!
wakil dari MBAS Central & Melaka
wah... gembira tak terkata apabila Chelsea menang pd BPL match kali ini
panas2 pon layan jugak..terbaik uolls..!!!



eh2.. ni kat mane nie? aw cakk?? tmn buaya eh..?
yg ni artis2 MBAS yg konvoi ke Perak..
 semasa pendaftaran.. mcm bz je shbt admin kita tu ye
inilah semangat tanpa sempadan kami
dari otai2 MBAS & ALF.. bergabung!!!
bbq!!! santapan mlm minggu warga MBAS!! ayam ada, kambing ada.. perghhh
sesi tazkirah juga diadakan selain acara memperkenalkan diri, karaoke & lepak santai...
yg ni plg best.. sebab they all ckp kek sgt sedap.. 
 sambil2 baca doa.. mendoakan utk kesejahteraan MBAS..aminn
 haa.. awl2 pagi Ahd tu, ahli2 yg join anniversary ni sempat la bersukaneka...
tgk la gelagat mereka.. 
 dah settle segala bagai aktiviti, masa utk bg hamper pon tiba... 
wahh untong la group yg menang..:-)
Ladies in Blue pun tak ketinggalan bergambar.. manisnya mereka...

 Ini jejaka2 idaman warga MBAS.. haha


anak2 comel pun sempat posing taw..
dan begitulah berakhirnya event MBAS Perak utk edisi kali ini..
penat lelah memang tak terkira.. apa pon, mereka semua berpuas hati dan sgt2 gembira berada di teluk Batik..
itulah kenangan ahli keluarga MBAS...
TAHNIAH MBAS Perak..!!
tepuk2 terima kasih.. ada masa, kita bertemu lagi..

p/s: pihak mbas.blogspot sgt teruja mse upload pictures kenangan korang nie.. jeles taw!!

4 comments:

  1. MBAS HEBAT ITU KAMI MBAS HEBAT
    MBAS HEBAT ITU KAMI MBAS HEBAT
    CHELSEA DIHATU SEHINGGA MATI

    ReplyDelete
  2. *HATU...hantuuuuuuuuuuuuu ? hah?

    ReplyDelete
  3. amboi.. MBAS mmg hebat!
    hantu ape ni? :-)

    ReplyDelete